The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları mimarilmaktadır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından sakatlık mesajları alıp almadığı kadar ziyaretçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile ilişkin malumat toplar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden olur.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu istanbul Yangın kapısı fiyatları kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate düzenınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, yapının kullanma sınıfı üzere faktörler içli olmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Yangın merdiveni kapıları, çın bir şekilde monte edilerek ve derneşik olarak hizmetının bünyelması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page